Zakelijke taalcursus op locatie naar keuze

Wij geven les door heel Nederland

Wij verzorgen in-company taalcursussen, of taalcursussen op een flexibele locatie door heel Nederland. Onze taalcursussen worden georganiseerd vanuit een aanvraag van een bedrijf. Onze groepscursussen voor bedrijven zijn geschikt voor verschillende groepsgroottes. 

Cursito geeft veelal les in het Zuid-Oosten van Nederland. Het is echter ook mogelijk om op andere locaties les te volgen. Je vindt ons in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland in de volgende steden:

Woon je niet in de buurt van een van deze steden, maar wil je wel graag een training op locatie volgen? Neem dan contact met ons op om te overleggen.


Bereikbaarheid

Wij verzorgen onze zakelijke taalcursussen op de bedrijfslocatie of op een flexibele locatie in of rondom het centrum van diverse steden. Zo proberen wij de beste locatie te vinden voor onze docent en cursisten. Hierdoor hebben wij niet in elke stad een vast adres waar wij onze trainingen verzorgen. De adresgegevens van onze vaste locaties vind je in het overzicht.

Wij houden bij het zoeken van een geschikte locatie altijd rekening met een goede bereikbaarheid met de auto en het openbaar vervoer. Zo is er altijd voldoende parkeergelegenheid aanwezig en bevinden de locaties zich op looopafstand van een station of bus/tramhalte.


Meer weten?

Wil je meer informatie een taalcursus op een locatie naar keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met onze leeradviseur Eline Stijnen via 088 - 16 52 500 of via info@cursito.nl.