Online taal leren

Online taalcursus

Zit jij veel in het buitenland voor je werk of heb je een onregelmatige agenda, maar wil je wel een taal leren? Of heb je het zo druk, dat je geen tijd hebt om op locatie een taalcursus te volgen? Kies dan voor een online taalcursus bij Cursito.

Als een van de eerste aanbieders in Nederland bieden wij de mogelijkheid om via ons virtuele klaslokaal les te volgen achter je laptop. Je hebt hierbij altijd een docent aan je zijde, die je face-to-face begeleidt. Op deze manier volg je laagdrempelig, toegankelijk en flexibel een taalcursus en past het perfect bij een drukke en onregelmatige agenda. Je bent namelijk niet meer gebonden aan een vaste locatie of aan een vast tijdstip. Je volgt de les waar je wilt, afgestemd op jouw agenda.

De online taalcursussen zijn beschikbaar voor de volgende talen:

  • Nederlands (NT2)
  • Engels
  • Duits
  • Frans
  • Spaans
  • Italiaans

Leren met een docent

Een online taalcursus houdt niet in dat je zonder docent leert. Bij ons krijg je namelijk dezelfde les die je zou krijgen in een traditioneel klaslokaal, maar dan online. Je hebt direct contact met je docent en medecursisten. Je kunt elkaar zien, horen en met elkaar spreken door middel van een webcam en een microfoon. Het contact met de docent en klasgenoten is dus hetzelfde als je gewend bent, zonder in dezelfde ruimte aanwezig te hoeven zijn.

Leren wordt zo een stuk praktischer en flexibeler. Je leert namelijk waar jij wilt, in binnen- en buitenland.


Hoe werkt het?

Ons virtuele klaslokaal is een programma dat vergelijkbaar is met Skype. Het werkt volgens hetzelfde principe, al heeft het extra functies die speciaal gemaakt zijn om mee les te geven.


Meer informatie?

Wil jij meer informatie of advies over een online taalcursus? Neem dan contact met ons op.