Onderwijs afgestemd op jouw behoefte

Onderwijs op maat

Cursito biedt zakelijke taalcursussen aan in acht talen. Bijzonder aan Cursito is dat de lessen niet volgens een standaard lesplan gegeven worden. Wij stemmen ons onderwijs af op jouw aanvraag, zodat jij leert wat je wilt en een taalcursus met succes afrondt. Dit doen wij door samen met jou te bespreken wat je leerbehoeften zijn en wat jouw ervaring is met de taal.


Les op jouw niveau

Voordat je aan een cursus begint, wordt er door middel van een gratis niveautoets en/of een (telefonisch) intakegesprek bekeken wat jouw huidige niveau is. Dit wordt gebaseerd op jouw beheersing van de stof met betrekking tot het onderwerp van de cursus of training.

Voor de taalcursussen hanteren wij de gangbare ERK-niveaus. Door middel van een niveautoets wordt nagegaan wat jouw huidige kennis van de taal is. Daarnaast wordt er door middel van een intakegesprek met een docent bepaald wat jouw leerbehoeften zijn. De taalcursus wordt vervolgens zo ingericht dat jij leert wat voor jou belangrijk en nuttig is.


Onderwijsvormen

Cursito heeft drie verschillende onderwijsvormen die apart of in combinatie kunnen worden ingezet. Voor elke cursus wordt besproken welke onderwijsvorm het beste bij jouw situatie past. Zo leer jij zo effectief mogelijk.

Bij Cursito volg je les:


Meer weten?

Voor meer informatie over onze werkwijze of onze taalcursussen kun je contact met ons opnemen.