Privéles of les met collega's?

Individuele taalcursus

Cursito verzorgt individuele taalcursussen waarbij persoonlijke aandacht en begeleiding van een docent de boventoon voert. Privélessen worden samengesteld op basis van jouw behoeften. In overleg met de docent wordt de inhoud van de lessen en het leertraject bepaald.

Je krijgt dus een leertraject dat volledig is afgestemd op jouw wensen. Daarbij zorgt de persoonlijke begeleiding van de docent ervoor dat je net dat beetje extra aandacht krijgt dat je nodig hebt om tot ongekende hoogten te komen.


Taalcursus met collega's

Ben je op zoek naar een taalcursus voor jouw bedrijf of afdeling met meerdere collega's? Wij plannen graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek om het leertraject in kaart te brengen.

Het deelnemersaantal van de groepslessen is afhankelijk van de cursus die je wilt volgen. De groepen zijn echter altijd klein met een maximum van 10 deelnemers per cursus. Deelnemers kunnen worden ingedeeld op basis van hun niveau of op basis van hun werkzaamheden.


Meer weten?

Wil jij graag meer informatie over een privétaalcursus, of over een taalcursus met collega's? Neem dan contact met ons op.