Taalcursus op maat

Jij bepaalt wat je leert

Een taalcursus bij Cursito wordt volledig afgestemd op jouw aanvraag. Wij bieden op maat gemaakte leertrajecten die volledig worden afgestemd op jouw leerbehoeften. Dit maatwerk kan zich zowel uiten in de inhoud van de lessen, als in de lesvorm die er wordt gekozen.


Inhoud van de lessen

De inhoud van de taalcursus wordt afgestemd op jouw aanvraag. Werk je bijvoorbeeld in een specifieke branche of sector? Dan wordt er ingegaan op vakjargon. Of heb je voor je werk bepaalde vaardigheden nodig? Dan worden deze vaardigheden uitvoerig belicht door het doornemen van praktijkvoorbeelden. In samenspraak met de docent wordt bekeken hoe jij het beste uit een taalcursus kan halen en handvaten krijgt aangereikt die je in de dagelijkse praktijk kunt gebruiken.


Lesvormen

Wij bieden diverse lesvormen aan waar je uit kunt kiezen. Zo leer jij op jouw manier.

Je kunt kiezen uit drie lesvormen:

In samenspraak met Cursito wordt bekeken welke lesvorm het beste bij jou past. De taalcursus wordt zo ingericht dat jij leert op de manier die het beste voor jou werkt. Bij Cursito heb je altijd persoonlijk en direct contact met een docent, waardoor je een cursus met succes afrond.


Meer weten?

Wil jij meer weten over onze taalcursussen op maat? Neem dan vrijblijvend met ons op!