Cursito - Sprekend Succes!

Door taal begrijp je elkaar

"Zaken doe je met mensen" - een veelgehoorde uitspraak. Maar hoe doe je zaken als je elkaar niet begrijpt? Voor zakelijk succes is het essentieel buitenlandse zakenrelaties, collega’s of klanten goed te kunnen begrijpen. Ook voor de samenwerking met anderstalige collega’s op kantoor is het belangrijk dat je elkaar begrijpt.

Cursito zorgt ervoor dat jij jouw buitenlandse zakenrelatie, collega of klant beter begrijpt door je te helpen zijn taal te spreken. Doordat jij de taal beheerst, kun je je beter verstaanbaar maken en begrijp je de ander. Ook helpen we je bij het begrijpen van de cultuurverschillen die er zijn. Dit zorgt ervoor dat je een goede relatie met elkaar kunt opbouwen, waardoor je jouw zakelijk succes vergroot.


Taalonderwijs op maat

Dit doen wij door taalonderwijs aan te bieden dat bij jou past. Wij begrijpen dat jij het liefst leert op jouw manier en dat je graag de vaardigheden opdoet die voor jou van belang zijn. Je kunt daarom bij ons aangeven wat je wilt leren en hoe je precies wilt leren.

Cursito biedt taalonderwijs aan in acht verschillende talen. Tijdens de taalcursussen wordt er ingegaan op de vaardigheden die jij nodig hebt om jouw werkzaamheden goed uit te voeren. Ook besteden wij aandacht aan de cultuurverschillen tussen jou en je zakenrelate. Hierdoor begrijp je elkaar beter en kun je goed samenwerken.


Leren op jouw manier

Om jou te laten leren op jouw manier, bieden wij onze taalcursussen aan op drie manieren. Je kunt de taalcursus online volgen via ons virtuele klaslokaal. Dit past bij een druk leven waarbij je weinig tijd hebt om op een vaste locatie lessen te volgen. Je volgt de lessen eenvoudig online, in binnen- en buitenland terwijl je live face-to-face begeleid wordt door een docent. Je leert dus met een docent aan je zijde.

Het is ook mogelijk de lessen op jouw bedrijfslocatie te volgen. De docent komt dan naar jouw kantoor en verzorgt daar de lessen. Tot slot is het mogelijk les te volgen op een locatie naar keuze door heel Nederland.


Resultaat

Na afloop van de taalcursus is jouw taalniveau verbeterd en kun je de opgedane kennis toepassen in de praktijk. Je begrijpt buitenlandse zakenrelaties, collega’s en klanten beter waardoor je waardevolle relaties kunt opbouwen. Dit leidt tot een betere samenwerking en meer zakelijk rendement. Dankzij Cursito heb je Sprekend Succes!


Meer weten?

Wil jij meer weten? Neem dan contact met ons op!