Wie zijn wij?

Eline Stijnen - Adviseur taaltrainingen

Eline heeft als oprichter van Cursito aan de wieg gestaan van het bedrijf. Haar passie voor taal, cultuur en reizen vormt het fundament van Cursito. Haar ervaring met het leren van een vreemde taal voor een verblijf in het buitenland heeft het vuurtje aangewakkerd om hierin te gaan ondernemen. Haar werkervaring in het taalonderwijs bracht teweeg dat zij uiteindelijk de stap heeft gezet om Cursito te starten.

Eline gelooft sterk in gepersonaliseerd leren met de nieuwste technieken. Zij denkt dat de digitale middelen die tot onze beschikking staan benut moeten worden, zonder af te doen aan het persoonlijke contact met een docent dat essentieel is om een taal te leren. Dit is dan ook in Cursito gerealiseerd door taalonderwijs aan te bieden via een virtueel klaslokaal. Daarnaast voert kwaliteit de boventoon en zoekt zij altijd naar de juiste match tussen een cursist en docent. Hierdoor kunnen cursisten leren op de manier die het beste bij hen past, waardoor zij de kennis op doen die zij écht kunnen gebruiken.


Iris Swinkels - Manager taaltrainingen

Iris is door diverse bestuurlijke activiteiten een organisatorische duizendpoot die met veel enthousiasme Cursito helpt groeien. Dit maakt dat ze van alle markten thuis is. Zo coördineert ze de taaltrainingen, geeft ze de nieuwe docenten training in hoe ons virtuele klaslokaal te gebruiken en ondersteunt ze waar nodig.

Volgens Iris zit de kracht van Cursito zit hem in het feit dat het hele leertraject helemaal naar de behoefte van de cursist wordt vormgegeven. De cursist en zijn leerwens staan centraal in het hele traject. Belangrijk, want alleen zo kunnen beide partijen naar een tevreden resultaat toewerken. En daar helpt Iris graag aan mee.


Contact

Neem voor vragen of opmerkingen gerust contact met ons op via 088 - 16 52 500 of via info@cursito.nl