Partners

Onze partners

Cursito werkt samen met diverse partners om de kwaliteit van ons onderwijs te waarborgen en te optimaliseren. Hieronder vind je een overzicht van onze partners.


Goed doen met boeken

Ons lesmateriaal helpt niet alleen onze cursisten om hun taalkennis te verbeteren. Wij bestellen ons lesmateriaal (indien mogelijk) via Youbedo.com waarmee wij bij elke bestelling een goed doel steunen. Youbedo steunt een groot aantal goede doelen, waaronder velen die met onderwijs te maken hebben. Zo dragen wij ons steentje bij aan een betere wereld.


Trainingen in projectmanagement

Doordat wij een breed netwerk aan trainers en opleiders hebben waar wij mee samenwerken, kunnen wij ook trainingen in projectmanagement aanbieden in samenwerking met Dimenza Intermediairs. Zij organiseren geaccrediteerde trainingen voor PRINCE2® Foundation en Practitioner, AgilePM® Foundation en Practitioner en Agile Scrum Foundation. Ook hiervoor kun je bij Cursito terecht!


Dr. Helmer Strik - Radboud Universiteit Nijmegen

Dhr. Helmer Strik is adviseur voor Cursito op het gebied van innovaties in het onderwijs. Dhr. Strik is een expert op het gebied van taal- en spraaktechnologie en zeer gewaardeerd in zijn vakgebied.

Dhr. Strik is als principal investigator werkzaam bij het Centre for Language Studies (CLS) van de Radboud Universiteit Nijmegen. Voor meer informatie zie:
http://www.ru.nl/cls/our-research/theme-2-language-society/language-speech-learning-therapy/
Contactinformatie Helmer Strik: http://hstrik.ruhosting.nl/