Taalcursus Nederlands als tweede taal

Taalcursus Nederlands als tweede taal

In Nederland wonen en werken vele exparts die voor kortere of langere tijd naar Nederland komen. Op hun werk wordt vaak Engels gesproken, waardoor velen geen Nederlands spreken. Op het werk lijkt dit geen probleem, want Nederlanders spreken over het algemeen goed Engels. Maar in hun dagelijks leven merken zij dat ze niet goed mee kunnen draaien in de samenleving.

Cursito biedt daarom een taalcursus Nederlands voor anderstaligen aan. Onze taalcursussen zijn voor alle niveaus geschikt, van beginners tot gevorderden. Tijdens de taalcursus is er ook aandacht voor de Nederlandse cultuur.


Taalcursus Nederlands voor beginners

De taalcursus Nederlands voor beginners is geschikt voor anderstalige medewerkers van een organisatie die de basisbeginselen van het Nederlands willen leren. De inhoud van taalcursus wordt afgestemd op het niveau en de leerbehoeften van de medewerkers en kan zowel online als in-company gevolgd worden.

Resultaat

Na afloop van de taalcursus zijn de deelnemers in staat om:

  • zichzelf te kunnen voorstellen
  • mensen te kunnen begroeten
  • informatie te geven
  • eenvoudige gesprekken te voeren
  • te reageren op gangbare omgangsnormen

De taalcursus Nederlands voor beginners is een goede voorbereiding op de taalcursus Nederlands voor gevorderden.


Taalcursus Nederlands voor gevorderden

De taalcursus Nederlands voor gevorderden is geschikt voor anderstalige medewerkers van een organisatie die het Nederlands al aardig onder de knie hebben en de taal graag vloeiend willen beheersen. De inhoud van de taalcursus wordt afgestemd op het niveau en de leerbehoeften van de medewerkers en kan zowel online als in-company gevolgd worden.

Resultaat

Na afloop van de taalcursus zijn de deelnemers in staat om:

  • zakelijke gesprekken te voeren
  • telefoongesprekken te voeren
  • e-mails en rapporten te schrijven
  • zich goed verstaanbaar te kunnen maken in het dagelijks leven
  • mee te draaien in de Nederlandse (bedrijfs-)cultuur

Deelnemers kunnen zelfverzekerd en vlot in het Nederlands communiceren over zowel zakelijke als sociale onderwerpen. Zij hebben een uitgebreide woordenschat, kiezen de juiste woorden en kunnen zinnen goed opbouwen. Kortom: zij kunnen zich verstaanbaar maken op het werk en in het dagelijks leven.


Meer informatie?

Wil jij graag meer informatie over een taalcursus Nederlands als tweede taal? Neem dan contact op met onze leeradviseur Eline Stijnen door te bellen naar 088 - 16 52 500 of door een e-mail te sturen naar info@cursito.nl.